Unibet internetes fogadóirodák

A Socceroo Tim Cahill szerdán esténként az ausztrál labdarúgásban első magas rangú klubjával érkezett, 64. percben helyettesítve a Melbourne City 2-1-es győzelmét a Brisbane Strikers felett, az FFA-kupa 16. fordulójában.

A 36 éves, aki a Brisbane-i Perry Parkba értékesített 3,571-es tömeget vett fel, az 1-1-es pontszámmal teli rémületbe lépett.A csatár Bruno Fornaroli mögött játszott Cahill a 73. percen belül megpróbálta megakadályozni a célját, mielőtt Unibet felemelte volna a négy perccel későbbi büntetést, de Fornaroli kapitány intett neki, mielőtt az éjszaka második helyszíni rúgását kiszámította. .Sydney FC edzője üdvözli Tim Cahill-t, és a csillagok felveszik Bobót az A-Liga-ba Tovább

A Strikers a 34. percben nyitotta meg a Unibet pontozást, amikor nem jelölt középre vissza Greig Henslee hazatért Hiroki Omori-nak. hat méterre.A nemzeti Premier League Queensland nyertesei teljes értéket kaptak, miután Thomas Sørensen kapta meg a kaput, hogy megálljon Omori és Rhys Meredith állomásoktól. Nick Fitzgerald a büntetőterületen, hogy elismerje a dobozban, és Fornaroli Sebastian Usai kinyújtott karjától balra hárította a büntetését. Jake Marshall előtt, aki korábban blokkolta a Cahill erőfeszítéseit, célzottan lecsapott a szélsőre.A tavalyi A-bajnokság Unibet legjobb gólja, Fornaroli a célpont közepén robbantotta fel a büntetőt, hogy az utolsó nyolcra tegye az oldalát. • Schip golyókkal játszott a védekezés tetején, és egész éjszaka nehézséget okoz. Nem meglepő, hogy a város valószínűleg a védőként jelentkezik, mint egy játékos, aki az A-bajnokságot októberben kezdi.

Cahill nagykövetként játszott, számos autogramot írt alá a Unibet bonusz mérkőzés előtt és után. rekord tömeg, az első rész a FFA által finanszírozott becsült $ 4 millió kétéves foglalkozással a városból.

„Úgy éreztem, újra elkezdtem a karrieremet” – mondta Cahill. „A karrierem ilyen jellegű indokkal kezdődött.Ezek a srácok felkeltek rá; büszkék lehetnek arra, amit elértek – és így is lehet City. Nagyon jó erőfeszítés volt, és jó labdarúgó csapat volt.

„Ez csodálatos, nagyon jó ez a hely, és nagyon örülök nekik. Ez az, ami az ilyen helyekre jön, és segít feltölteni a földet, és 30 percre járul hozzá. Nyilvánvaló, hogy szerettem volna egy kicsit többet hozzáadni a pályán, de van néhány játékom, amivel a Socceroos részt vesz, Unibet és meglátjuk, mi történik ezzel, ”mondta Cahill.

Szintén szerdán az FFA Kupa tulajdonosai Melbourne Victory-nak egy magányos sztrájkra volt szüksége Besart Berisha célkirályától, hogy megnézze a félig profi Hume City-t és haladjon a negyeddöntőben.A győzelmet a Melbourne északi külvárosában, az ABD Stadionban, a múlt szezon elődöntőjében megismételve, egy korszakos feszült ügyben állították be. FFA-kupa célpontja 10-re bővíthető annyi mérkőzésen. A győzelem szerencsés volt, hogy Unibet elnyerte a büntetőt, mivel a középpályás Fahid Ben Khalfallah könnyedén elindult a büntetőterületre való behatolás után. több fél-esélyt teremtett.Kym Harris-t megtagadták a második félidő kiegyenlítőjéről Hume-nak egy bizonyos kétségbeesett, utolsó győzelem ellen, melyet a győzelem ellen védett. a mező és a széle mentén áll, miután a mandulákat eltávolították.

A Canberra olimpia véget vetett a Redlands United, a Brisbane-i oldali óriásgyilkosoknak, akik az előző fordulóban megdöbbentették Adelaidet. A Futsal nemzetközi Angelo Konstantinou és a gazdag veterán csatár Robbie Cattanach 2-0 győzelmet aratott a Unibet Magyar nemzet fővárosában.

A Blacktown City a negyedik döntőbe jutott, miután megkönnyítette a kényelmes 3-0-at Sydney-nél Bonnyrigg White Eagles klub.